ALADDIN


Guy Ritchie yönetmenliğinde 2019 yapımı Alaaddin filminin başrollerini Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott paylaşmaktadır. IMDB puanı 7.4. Masallar heybesinden gelen filmin gerek oyuncu gerek görsel efekt ve müzikal yapısı mutlu edici nitelikte. 

"Only one may enter here. One whose worth lies far within. A diamond the rough."




Aladdin, yaramaz maymunu Abu ile şehirde kendi kendine yetmeye çalışmaktadır, başkalarının hesaplarında kendini bulan Aladdin'in mağarada sihirli lambayı ovmasıyla hayatı değişir. Dileklerini gerçekleştirebilecek üç hak veren cin ile sevdiği kızın da içinde olduğu macera başlamıştır.
"Loyalty to wishes three."


"I made you look like a prince. But I didn't change anything on the inside."
Görselliğiyle dikkat çeken film animasyon versiyonuna göre daha çok kitleye hitap ediyor. Filmde kullanılan dans ve şarkı performansları inanılmaz. Özellikle Will Smith'in Robin William seslendirmesinden sonra "Friends Like Me" versiyonu alkışa değer. Soundtrack ve diğer şarkılara göz atmanızı öneririm. Film hareketli ve eğlendirici. Will Smith'in filmde yer alması izlemeyi etkiliyor. Yaş fark etmeksizin izleyebileceğiniz güzel vakit geçirten bir film. İyi seyirler!


"A Whole New World"

Yorumlar